Fusion XS Series subwoofer fortsætter med at sætte nye standard for marine lydunderholdning.
dette både for lydgengivelse, kvalitet og forbedret marine æstetik til en pris, hvor alle kan være med.
XS-subwooferen er optimeret til brug i havmiljøet og er konstrueret til en høj ydeevne og er designet til konstant at producere kvalitets lavfrekvent lyd på ethvert lydstyrkeniveau, sæson efter sæson.

Med en IP65 vejrbestandighed, True-Marine design og en brancheførende 3-års garanti, kan du nyde din XS-serie subwoofer da den er bygget til at holde på din båd.

Funktioner:

Alsidigt design: Med alsidige muligheder for at integrere din subwoofer i dit lydsystem kan du tilpasse din opsætning, så den passer til dine lydbehov. Tilslut din subwoofer traditionelt gennem en forstærker, eller opret en 2.1-lydzone ved at forbinde din subwoofer og to højttalere direkte til en kompatibel Fusion-stereoanlæg med DSP, som Apollo-serien , uden at der kræves en ekstern forstærker.

Kvalitetslydgengivelse: Nyd kvalitetslydfrekvent lyd på ethvert lydstyrkeniveau.

True-Marine ™ designet og konstrueret: XS-serien er omfattende testet til at virke i det barske havmiljø og er IP65 vejrbestandig med en 3-års garanti.

To leverede gittermuligheder: Nyd friheden til at vælge den finish, der passer til din båd, med både Classic Black og Classic White gitter leveres i kassen.

 

 

Model/varenr.: XS-SL10SPGW

Fusion 10" XS Subwoofer LED Sports Gråt & Hvid nu med forbedret marine æstetik og LED-belysning.
XS-serie subwooferen er optimeret til brug i havmiljøet og er konstrueret til ydeevne og er designet til konsekvent at producere kvalitets lavfrekvent lyd på ethvert lydstyrkeniveau, sæson efter sæson.
Indstil tonen, suppler din musik, eller start festen ombord med LED-belysning i en bred vifte af tilgængelige farver. Den innovative gennemsigtige kegle på Sports-stil subwoofer med RGB producerer lys, jævn LED-belysning i enhver farve, du vælger, som kan styres med den trådløse MS-RGBRC-fjernbetjening (sælges separat).

Med en IP65 vejrbestandighed, True-Marine design og en brancheførende 3-års garanti, kan du nyde ro i sindet, at din XS-serie subwoofer er bygget til at holde på din båd.

Funktioner:

Alsidigt design: Med alsidige muligheder for at integrere din subwoofer i dit lydsystem kan du tilpasse din opsætning, så den passer til dine lydbehov. Tilslut din subwoofer traditionelt gennem en forstærker, eller opret en 2.1 lydzone ved at forbinde din subwoofer og to højttalere direkte til en kompatibel Fusion-stereoanlæg med DSP, som Apollo Series , uden at kræve en ekstern forstærker.

1.899,00 DKK
( 1.519,20 DKK )
Model/varenr.: XS-S10CWB

Fusions Fusion 10 XS Classic Subwoofer fortsætter med at sætte standarden for marine højttalere. Optimeret til brug i havmiljøet og bygget til ydeevne, er disse stilfulde højttalere designet til at producere lyd af høj kvalitet på alle lydniveauer, sæson efter sæson. Både Classic Black og Classic White-grillene, der leveres| med. 600 watt / 10 tommer

1.499,00 DKK
( 1.199,20 DKK )