Fusion EL-Classic / Sports Marine Højtaler
Perfekt til både indendørs og udendørs installation, EL-serien er designet til at modstå elementerne i barske udendørs- og havmiljøer.
Møder industriens stan- darder for UV- og salttåge beskyttelse sammen med en IP65 vejrbestandighed, er dine højttalere beskyttet mod sol, salt, vand og støv fra forsiden, når de er korrekt monteret - så du kan nyde musikken.
Gør EL-serien højttalere ideelle til installation, hvor monteringsdybden er begrænset, og det lave
kurvdesign sikrer, at dine højttalere passer i tyndere væghulrum end traditionelle højttalere.

Model/varenr.: S119-EL-FL651SPG

RGB LED belysning i mange farver:
Farven kan bestemmes af strømstilslutningen, eller via MS-RGBRC controlleren som købes separat LED lys kræver tilslutning til 12V DC
Konstrueret til havmiljøet, har de nydesignede EL Serie Full Range højttalere et fladt design for at give alsidighed i monteringsmuligheder. EL-højttalerne har en gennemsigtig kegle for at sikre en jævn og lys LED-belysning om bord.

999,00 DKK
( 799,20 DKK )
Model/varenr.: S119-EL-F651B

Fusion EL v2 6.5" Højttalersæt i Classic Sort. Konstrueret til havmiljøet
EL-serien er perfekt til både indendørs og udendørs installation og er designet til at modstå elementerne i barske udendørs og marine miljøer. Opfylder branchestandarder for beskyttelse mod UV- og salttåge sammen med en IP65 vejrbestandighed, og dine højttalere er beskyttet mod sol-, salt-, vand- og støvskader fra forsiden, når de er korrekt monteret

 849,00 DKK
( 679,20 DKK )
Model/varenr.: S119-EL-F651W

Fusion EL Classic 6,5" Højttalersæt Perfekt til både indendørs og udendørs installation, EL-serien er designet til at modstå elementerne i barske udendørs- og havmiljøer. Møder industriens standarder for UV- og salttåge beskyttelse sammen med en IP65 vejrbestandighed, er dine højttalere beskyttet mod sol, salt, vand og støvskader fra forsiden, når de er korrekt monteret - så du kan nyde musikken.
6,5” 1-vejs højttalere til indbygning

 

849,00 DKK
( 679,20 DKK )