Model/varenr.: SV-CR-S

Seriøst spejlkompas til den seriøse bruger, der gør pejling til en nem opgave. Silva ranger S har DryFlex grip, som holder kompasset på plads på kortet. DryFlex kompasrose, deklinationskala, og selvlysende kompasnål samt at basispladen kommer med flere måleenheder, 1:25k og 1:50k i både mm og tommer med aftagelig snor samt selvlysende markeringer er nogle af de gode detaljer, Silva Ranger S gemmer på.
Et kompas, du kan tage med overalt og bruge til alt!

375,00 DKK
( 300,00 DKK )
Model/varenr.: SV-CR

Rangerserien fra Silva er absolut den mest populære kompasserie til bjergbestigere, vandrere og jægere. Ranger er et godt navigationskompas fyldt med lækre features. Der er indbygget måleskala til kort på 1:25.000 og 1:50.000, forstørrelsesglas og en aftagelig sikkerhedsstrop, som er fastgjort til kompasset, så du undgår at miste det undervejs. Inde i kapslen sidder en deklinationssskala, så dit kompas kan kalibreres nøjagtig efter din lokation og derved undgå misvisninger.

295,00 DKK
( 236,00 DKK )
Model/varenr.: ai-V-finder

V-FINDER er et moderne hånd pejlekompas med et stilrent ergonomisk design.
Stødtæt, vandtæt og sandtæt: oprindeligt designet til kapsejlads, men er også en præcis og dyrebar følgesvend, når du vandrer.
Let og ergonomisk: Overfladen føles blød i hånden, og den glider ikke, selvom den er våd.

745,00 DKK
( 596,00 DKK )
Model/varenr.: SV-CL

SILVA Classic er et perfekt kompass på indgangsniveau, der værdsættes af sejlere, spejdere, skoler og fritid navigatører rundt om i verden.
Dette kompas kombinerer enkelhed med komfort og er en pålidelig ledsager i alle situationer.

175,00 DKK
( 140,00 DKK )