Vetus Bovpropeller

Bovpropel og hækpropel, kom sikkert og trygt ind og ud af havn

Ro på, og overblik. Med en bovpropel og/eller hækpropel bliver styring langt lettere. Ingen stress over, at indsejlingen er snæver. Du rammer langt lettere mellem pælene og du undgår at påsejle nabobåden under havnemanøvren. Ved stærk strøm kan du rette båden op og sætte i fremdrift. Dette blot eksempler på den glæde der ved en bovpropel og/eller hækpropel.

Hos Dansk Marineudstyr Aps fører vi markedets bedste bovpropeller til konkurrencedygtige priser. Idet vi har eget værksted kan vi montere bovpropellen for dig, eller skulle du ønske selv at indstallere, men har det skidt med at lave hul i båden og montere glasfiberrør så gør vi også gerne dette for dig. Er du i tvivl, så hold dig ikke tilbage med at invitere os ned til din båd. Så kan vores professionelle værkstedsmontører rådgive dig.

Bovpropel og hækpropel programmet

Der findes mange forskellige løsninger til netop din båd. Elekstriske bovpropeller, hydrauliske bovpropeller, folde bovpropeller (Compact retract), hæve/sænke propeller, rimdrive propeller. Kontakt Dansk Marineudstyr Aps, så hjælper vi dig med at finde netop den bovpropel eller hækpropel der passer til din båd og dit behov.