Hvorfor en autopilot til din båd.?

En Autopilot til båden er, som dens navn antyder, en styringsenhed, der giver dig mulighed for at slippe roret for en stund.
En autopilot til båden klarer at styre din båd for dig ved at holde en specifik kurs, så du kan slappe af mens autopiloten er sat til.

En autopilot til båd er ikke designet til fuldstændigt at erstatte dig som styrmand, en autopilot til båd skal i stedet ses som et hjælpemiddel, du kan bruge, når du har brug for at slippe styringen for en stund. Dette kan være relevant i mange forskellige situationer, hvis du er alene på din båd, men en autopilot er generelt god at have ved hånden for alle, der sejler meget – også selvom der er flere på båden.

Vi tilbyder autopilot til din båd, så du har muligheden for et afbræk fra styringen, hvor du ellers normalt altid skal holde en hånd på roret eller rattet.
Det giver dig mere frihed på havet, og i visse situationer kan det være helt afgørende med denne mulighed for at slippe roret eller rattet et øjeblik, når du har behov for at klare andre pligter på båden
Se vores store udvalg af autopiloter fra Garmin & Raymarine