VAGN sejlerjakke er vind- og vandtæt, blød og behagelig. Det er en alsidig jakke, der ser godt ud og er designet til at passe lige så godt til sejlsport som til fritidsbrug. Jakken er lavet med 2-lags konstruktion, der kan modstå al slags vejr, har en god åndbarhed og er vindtæt. Den har en hætte med en lille skærm, der hjælper med at holde vandet væk fra ansigtet. Hætten har også en snøre, der er nem at stramme, så den sidder behageligt omkring hovedet. Hvis hætten ikke skal bruges, rulles den let ind i kraven. Kraven er polstret med et tyndt behageligt fleecelag for ekstra komfort. Jakken har fire vandtætte lynlåslommer foran. Jakken har snøre forneden og velcro forneden for bedste komfort.

1.695,00 DKK
( 1.356,00 DKK )

VAGN sejlerjakke Pro er vind- og vandtæt, blød og behagelig. Det er en alsidig jakke, der ser godt ud og er designet til at passe lige så godt til sejlsport som til fritidsbrug. Jakken er lavet med 2-lags konstruktion, der kan modstå al slags vejr, har en god åndbarhed og er vindtæt. Den har en hætte med en lille skærm, der hjælper med at holde vandet væk fra ansigtet. Hætten har også en snøre, der er nem at stramme, så den sidder behageligt omkring hovedet. Hvis hætten ikke skal bruges, rulles den let ind i kraven. Kraven er polstret med et tyndt behageligt fleecelag for ekstra komfort. Jakken har fire vandtætte lynlåslommer foran. Jakken har snøre forneden og velcro forneden for bedste komfort.

1.765,00 DKK
( 1.412,00 DKK )

VAGN sejlbukser Pro er vind- og vandtætte, bløde og behagelige. Alsidige bukser med stilfuldt design, der er designet til at være lige så velegnede til sejlsport som til fritidsbrug. De har flere justeringsmuligheder for den perfekte pasform. Bukserne er lavet med 2-lags konstruktion, der kan modstå al slags vejr, har en god åndbarhed og er vindtætte. Disse sejlbukser har justerbare elastiske seler, justerbare i livet og ekstra oplukkelige i benåbningen med velcro for bedste komfort og pasform. Bukserne har to benlommer og to brystlommer.

1.355,00 DKK
( 1.084,00 DKK )