Dansk Marineudstyr er autoriseret Premium Dealer for Side-Power / Sleipner.
Du kan derfor trygt regne med at vi har den fornødne viden og uddannelse
omkring Side-Powers systemer.

 

 

 


 

Man kan hurtigt få den tanke, at en bovpropel bare er en enkel elektromotor med propel på, og at det ikke har den store betydning hvad man vælger. Men der er langt større forskel end hvad mange går rundt og tror. Lige siden Side-Power udviklede sin første bovpropel for mere end 30 år siden, har deres udviklingsafdeling kontinuerligt forbedret, effektiviseret og fornyet sine produkter således, at de er helt i top når det kommer til innovation, funktion og driftsikkerhed. Derfor vælger ledende bådbyggere over hele verden Side-Power til deres både – år efter år.
Vi kommer her med 5 gode grunde til, hvorfor du skal vælge Side-Power.

Intelligent overvågning
Dette er Side-Powers patenterede relæovervågning, som er en del af alle Side-Powers kontrolsystemer. Det beskytter mod potentielle fejl som kan opstå i systemer med højt strømforbrug, samtidig som det beskytter mod eventuelle brugerfejl. Systemet indeholde flere meget vigtige sikkerhedsfunktioner som stopper thrusteren automatisk hvis relæet skulle komme til at låse sig. Giver meget høj sikkerhed i et DC strømsystem med stort strømforbrug.

Forhindrer for hurtig retningsskifte på thrusteren for at beskytte motor og drivværk
Overvåger relæfunktionen for at forhindre at relæet låser sig
Stopper thrusteren automatisk hvis relæet skulle komme til at låse sig.

Single Propel
En enkelt propel vil være det mest energieffektive system. Den kompakte konstruktionen passer til smalle skrog og er det perfekte valg for vores mindste modeller.

Dette system finder du på modeller med 20, 25, 30, 40, 50 og 60 kg trykkraft.

Forseglet og livstidssmurt gearhus
Gearhuset leveres færdig fyldt med olie af bedste kvalitet som aldrig skal skiftes eller efterfyldes. Akseltætningen er en højkvalitets aksialtætning som Side-Power er alene om at bruge i thrustere. Dette sikrer problemfri drift og usædvanlig lang levetid.

Mekanisk tætning med overflader af keramik og karbon for lang levetid og vandtæthed.

Galvanisk isolerede gearhus
Dette betyder at motoren og motorbraketten er galvanisk skilt fra gearhuset. I tilfælde af krybstrøm, eller en kortslutning, vil gearhuset, og alle dele af thrusteren som er nedsænket i vand, derved være beskyttet mod tæring.

Galvanisk skille opnås ved at benytte foringer af kompositmateriale rundt gearhalsen og rundt fæstebolte. Mellem motor og drivaksel på gearhus benyttes en fleksibel kobling i gummi.
Kun tilgængelig på DC elektriske thrustere med fleksibel kobling

Q-prop™
De nye femblads specialpropeller er et resultat af over to års udviklingsarbejde og tusindevis af tests. De er designet for at reducere larm, samt opretholde den høje effektiviteten som Side-Powers fireblads propeller. Det har lykkedes os at reducere larmen væsentlig, og vi har også øget trykkraften for de fleste modeller.

Reduktion af larm indtil 75%, målt under kontrollerede forhold
Forventet reduktion af larm i "normalinstallationer" på 20-40%
Q-prop™-propeller tilgængelig for alle modeller bortset fra SH550
Færdige opgraderingssæt er tilgængelige for de fleste ældre SP-thrustere