Står du at skulle have ny bovpropel er Max Power helt sikkert en overvejelse værd. Den er lavet af vedligeholdelsesfri matr. med kompositgear, som ikke kræver tærezink.
Specielt til mindre både er det en bovpropel der enormt populær, pga. den store driftsikkerhed og den minimal vedligeholdelse. 

Når du skal vælge en bovpropel er det derfor enormt vigtigt at vælge en der passer til ens behov, mere så den ikke bliver for lille. Den skal altid kunne klare sidevind. Derudover skal den monteres så langt fremme som muligt, og ca. en tunnelbredde under overfladen, så den har størst effekt. 

Bemærk at strømstyrken til en bovpropel er meget høj, grundet den store effekt på lav spænding. Derfor skal alle kabler være dimensioneret korrekt og laves professionelt.

STØRRELSESGUIDE

Bovpropellere er meget omkostnings effektiv, og let at montere på motor og sejlbåde. Når man montere en bovpropeller er det altafgørende for bovpropellerens effekt, at der bliver valgt den rigtige størrelse til motor eller sejlbåden for at opnå den ønskede effekt. Når bovpropelleren er installeret og monteret korrekt i båden med den kortest mulige tunnellængde, finder du hurtigt ud af hvor effektiv og praktisk det er at have en bovpropel i båden.

Vores fulde sortiment af bovpropeller Stækker sig fra 17 til 85 fods både.

Model/varenr.: 7899-5

Max Power bovpropel i 12V. Passer til 17-30 fods både. Inkluderet i prisen får du følgende: Bovpropel, Tunnelrør og Joystik

8.595,00 DKK
( 6.876,00 DKK )
Model/varenr.: BP38458

Max Power bovpropel i 12V. Passer til 17-30 fods både. Inkluderet i prisen får du følgende: Bovpropel, Tunnelrør og Joystik.

6.895,00 DKK
( 5.516,00 DKK )