Fusions XS Series-højttalere er optimeret til maritimt brug og bygget til høj ydeevne. Disse stilfulde højttalere er designet til at producere lyd af af høj kvalitet på alle lydniveauer, sæson efter sæson. IP65 vejrbestandig. Nyd friheden til at vælge finishen, der passer til dit skib, med både White og Black-grillene, der leveres med i kassen

Model/varenr.: XS-F65CWB

Fusion 6.5" XS Højttalersæt Classic Leveres med Hvid & Sort Front fortsætter.Disse stilfulde højttalere er optimeret til brug i havmiljøet og er konstrueret til ydeevne og er designet til at producere lyd i høj kvalitet på alle lydstyrkeniveauer, sæson efter sæson.Med en IP65 vejrbestandig vurdering, True-Marine ™ design og en brancheførende 3-års garanti, kan du nyde at dine XS-højttalere er bygget til at holde på din båd.

1.199,00 DKK
( 959,20 DKK )
Model/varenr.: XS-F77CWB

Fusion 7.7 XS Højttalersæt Classic leveres med Hvid & Sort front:
Nyd friheden til at vælge den finish, der passer til din båd, med både Classic White og Classic Black gitre leveres i kassen.

 

1.449,00 DKK
( 1.159,20 DKK )
Model/varenr.: XS-FL77SPGW

Fusion 7."7 XS Højttalersæt
Optimeret Full Range-højttaler: XS-serien højttalere er akustisk optimeret til ydeevne i havmiljøet ved at kombinere optimerede højttalerdrivere og diskanthøjttalere til at producere kvalitetslyd i alle lydstyrker.

1.899,00 DKK
( 1.519,20 DKK )
Model/varenr.: XS-FL65SPGW

Fusion 6.5 XS Højttalersæt har kvalitet lydgengivelse og forbedret marine æstetik og LED-belysning.
Disse stilfulde højttalere er optimeret til brug i havmiljøet og er konstrueret til ydeevne og er designet til at producere lyd i høj kvalitet på alle lydstyrkeniveauer, sæson efter sæson.

1.599,00 DKK
( 1.279,20 DKK )
Model/varenr.: XS-F40CWB

Fusion 4.0 XS Højttalersæt Classic leveres med Hvid og Sort Grill.
Fusions XS Series-højttalere er optimeret til maritimt brug og bygget til høj ydeevne. Disse stilfulde højttalere er designet til at producere lyd af af høj kvalitet på alle lydniveauer, sæson efter sæson. IP65 vejrbestandig. Nyd friheden til at vælge finishen, der passer til dit skib, med både White og Black-grillene, der leveres med i kassen.

849,00 DKK
( 679,20 DKK )