Vandsmurt Pakboks Ø30 mm 48 mm

649,00 DKK
( 519,20 DKK )
Model/varenr.: 3819725

Gummipakboks, Gummipakdåse, Pakdåse, Pakboks, Black Jack, akseltætning, kært barn har mange navne. Vores akseltætninger er lavet i den absolut bedste gummikvalitet, NBR Nitril gummi. Kvaliteten er derfor på fuld højde med diverse originale pakbokse, måske endda bedre.

paymentlogo paymentlogo paymentlogo

Gummipakboks, Gummipakdåse, Pakdåse, Pakboks, Black Jack, akseltætning, kært barn har mange navne. Vores akseltætninger er lavet i den absolut bedste gummikvalitet, NBR Nitril gummi. Kvaliteten er derfor på fuld højde med diverse originale pakbokse, måske endda bedre. Pakboksen har naturligvis kraftige og syrefast rustfri stål spændebånd (Inox 316/A4). Med pakboksen følger fedt som skal tilføres inden montage, ligesom der medfølger en blå centreringsring som man trækker af når monteringen er færdig. Cenreringsringen er slidset op, således man kan afmontere den når akslen og pakdåse er monteret.  Derudover medfølger en studs for vandtilførsel, der modvirker at stævnrøret bliver suget tørt. 

Den ekstrem gode gummikvalitet, med dobbeltlæbe, gør, at gummiet er smidigt og gør det lettere at spæde tætningen op med vand når man skal trykke på den ved søsætning m.m.

Bemærk at denne type gummipakdåser (vandsmurte) er egnet til både der sejler 20 knob og over. Forskellen på disse vandsmurt pakdåser og de normale, er at man tilfører vand til pakboksen, eksempelvis via kølvand, for at undgå at pakdåsen suger sig tør for vand - en situation der er utrolig kritisk, da pakdåsen vil vride sig om akslen og øjeblikkeligt gå i stykker, da der herefter vil komme vand i motorrummet. Er du i tvivl om hvilken pakdåse / pakboks du skal bruge, så kontakt os, så guider vi dig til den rette pakboks / pakdåse.