Trudesign antihævert i Sort

Pris fra
219,00 DKK
( 175,20 DKK )

 

Antihævert i sort til toiletinstallationer, så man undgår hævertfunktion og tilbageløb. Fås i flere størrelser

paymentlogo paymentlogo paymentlogo

 

TruDesign Antihævert  er designet og fremstillet i New Zealand og er den overlegne kompositlås til vandbrug. Ventilerede sløjfer forhindrer vand, i at siver tilbage i båden og beskytter derved mod utilsigtet oversvømmelse og båden i at synke.

Antihævert anvendes overvejende i toilet ombord på båden, samt holdetanke.
De kan også bruges i generatoraggregater eller kølevandssystemer til små motorindløb.
Den enkle envejsudluftningsventil øverst i den udluftede sløjfe tillader luft at trænge ind i slangen, når den ikke er i brug, og derved forhindre sifring - og alligevel forsegles, når vand eller affald passerer gennem den. TruDesign Antihævert envejsventilen er designet til at forsegle, selv når der er partikler i væsken.

Er toilettet monteret under eller, så det kommer under vandlinjen når båden arbejde i søen, er der risiko for at søvand trænger baglæns gennem toilettets ventiler og ind i båden.

Derfor er det vigtigt at både af- og tilgangs slangen føres mindst 20 cm over vandlinjen, netop så vandtrykket ikke belaster toilettets ventiler og siver baglæns gennem toilettet og ind i båden.

For at undgå hævertvirkning i slangerne, skal der monteres en antihævert ventil på både tilgang- og afgangsslangen. Ventilen monteres på højeste sted og tillader luft at trænge ind i slangen, når den ikke er under tryk. Luften danner en lille lomme i slangen, som bryder vandsøjlen i slangen og forhindrer vandet i at trænge ind i båden.

Husk at brug 2 Spændebånd på hver side, som skal vende hver sin vej når du mont. dem på din slange.