EchoPilot FLS 2D Ekkolod standart

10.680,00 DKK
( 8.544,00 DKK )
Model/varenr.: EP-200-2D-S

EchoPilot 2D fremadrettet sonar med ægte 7" farve TFT LCD skærm med flot og detaljeret information om karakteren af havbunden.
Kraftigere ekko vil producerer farver i den røde ende af spektret, hvor svagere ekkoer er at finde i den blå ende af spektret. Dette giver brugeren mere information om karakteren af havbunden. Stærkere ekkoer vil vidne om hård havbund, såsom klippe. Svage ekkoer vil blive modtaget fra blødere materialer såsom sand eller mudder.

paymentlogo paymentlogo paymentlogo

Forskellige områder eller typer af oplysninger, er vist i kontrastfarver, så navigatøren kan tilegne sig informationerne meget hurtigere.

Den digitale dybde på EchoPilot 2D er et gennemsnit af den første tredjedel af skærmen fremad, opdateres to gange hvert sekund for at gengive "Real-Time" information og hermed give dig en langt mere nøjagtig gengivelse af, hvad der er faktisk under din båd lige nu.

FLS 2D kan leveres med to transducer muligheder: Standard transducer (velegnet til mindre glasfiberbåde) samt en professionel transducer (velegnet til større både). Standarden transduceren har en plastik skroggennemføringen med 26mm frit gevind , og kræver et hul med 45mm i diameter. Den professionelle transducer har en bronze skroggennemføringen med 77mm frit gevind, og kræver et hul med 60mm i diameter.

Begge transducertyper kommer med 10m kabel, men 10m forlænger kabler kan tilkøbes. Transduceren skal monteres lodret.

FLS 2D flushmonteres som standart, men rustfri monterings bøjle kan købes separat.

EP‐2D‐R‐STD 2D Forward Looking Sonar kommer med:

1 x 2DR Display
1 x Transducer 2M Cable
1 x Fitting
Power cable and Transducer extension cable 10M.
Prepared for Repeater connection
1 x Standard Transducer
1 x Stnd. Fitting Plastic (35mm).