Ocean Signal ATB1 AIS Klasse B Bundle

10.695,00 DKK
( 8.556,00 DKK )
Model/varenr.: SIG-ATB1-P

Ocean Signal ATB1 AIS-MOB pakken forener det nyeste inden for AIS-klasse B+ teknologi i ATB1-AIS Transponderen med to rescueME MOB1 ”mand overbord nødsendere” ​​for at sikre den hurtigste redning fra enten den forulykkedes eget fartøj eller andre skibe i nærheden, hvis nogen fal

paymentlogo paymentlogo paymentlogo

1. Ocean Signals avancerede klasse B SOTDMA ATB1 AIS transponder er designet for at give bådejere øget synlighed og navigationssikkerhed. ATB1 indeholder den overlegne SOTDMA teknologi, der giver betydelige fordele, herunder øget prioritet for positionsrapporter uden tab eller forsinkelse af transmission, hvilket forbedrer synligheden hos andre skibe i travle farvande og forhindre kollision dag eller nat uanset forhold. Den har en hurtigere rapporteringshastighed og højere udgangseffekt end standard CSTDMA klasse B-enheder og sender AIS-transmissioner hvert femte sekund i stedet for CSTDMA to transmissioner pr. minut. Enhedens 5W udgangseffekt sammenlignet med standard 2W gør det muligt for transmissionerne at nå væsentligt længere.

2. De kompakte MOB1 integreres let i en redningsvest og kommunikerer let med ATB1 såvel som AIS-udstyrede både inden for en afstand på fem kilometer og giver dermed hurtig videreformidling af MOB position i en nødsituation. For det første sender den en advarsel til alle AIS-modtagere og AIS-aktiverede plottere i nærheden. For det andet kan MOB1 aktivere DSC-alarmen på skibets VHF-radio for at advare besætningsmedlemmer. Besætningen er i stand til at spore personens position, mens redning udføres, sikrer med det integrerede ”Strobelys”, at den overbordfaldne let kan ses under dårlige lysforhold.