VETUS M3.29 - 27 HK med ZF sejldrev

71.700,00 DKK
( 57.360,00 DKK )
Model/varenr.: M3.29-SAILDRIVE

VETUS M2.13 - 27HK (ZF sejldrev) - leveres som standard med instrumentpanel typen MPA22BS2 og fire fleksible motorophæng type KSTEUN40A og en olielænsepumpe.

Køb denne motor til kun 1449,- om måneden i 60 måneder? Læs mere om vores attraktive finansieringsmuligheder her eller ansøg direkte ved at klikke på logoet herunder.

paymentlogo paymentlogo paymentlogo

Vetus M3.29 er med sine 3 cylindre og 27HK en indenbordsmotor i mellemklassen, i den nyeste M-Line serie. Som de andre modeller, har den gennemgået en design opgradering og fremstår nu endnu mere kraftfuld og stabil.

Nye Funktionaliteter:

- Servicedele som sikringer og relæer, brændstoffilter og slanger, impeller, oliepind og oliefilter er alle let tilgængelige. På alle M4 motorer er impelleren placeret på fronten for endnu lettere adgang.

- Ledningsføringen er forbedret for at give let adgang og ekstra sikkerhed.

- Alle M-line motorer er forsynet med elektrisk brændstofpumpe, aktiveret af tændingskontakten.

- Et nyt luftindtags filterhus dæmper luftstrømmen og formindsker induktionslydniveauet.

- Varmeveksleren i sig selv har 26 forbedringer inkl. Konstruktionsmateriale og overfladebehandling.

- Plasticfrontknappen forbedrer både udseende, men også sikkerheden.
Alle remskiver og remme er dækket, så det opfylder EC Machinery Directive.

- Frontmontere olie- og brændstoffiltre inkluderer et beslag og kan leveres som tilbehør. Gør service så bekvemt som muligt.

- Hvis højere lade effekt er ønsket, er alle M4 motorer designet med plads til en ekstra generator som tilbehør (Hvis en ekstra generator monteres bliver frontknappen ikke leveret)

- Sidst men ikke mindst, det vandkølede topdæksel reducerer ikke alene motorrumstemperaturen, det tjener samtidig som trin for at gøre det lettere at komme til motoren.