TruDesign, monteringsværktøj

TruDesign har 2 forskellige værktøjer. Det ene til skroggennemføringer med slangestuds, og det andet til skroggennemføringer med gevind. 

TruDesign’s Installationsværktøjer til skroggennemføringer med gevind, er verdens første der gør det muligt, at udføre installationen af fittings og skroggennemføringer af en enkelt person. Det er ikke længere nødvendigt med en anden person for at holde skroggennemføringen på plads på ydersiden af skroget og forhindre det i at dreje, mens den anden person på indersiden af skroget strammer omløberen. Disse værktøjer fungerer også som holder for at gøre det lettere at påføre fugemasse eller epoxy samtidig med at hænderne forbliver rene.

Værktøjet kan anvendes sammen med både planmonterede skroggennemføringer, såvel som undersænkede skroggennemføringer. 

 

 

 
Model/varenr.: 06.8350

TruDesign’s Installationsværktøjer til skroggennemføringer med gevind, er verdens første der gør det muligt, at udføre installationen af fittings og skroggennemføringer af en enkelt person. Det er ikke længere nødvendigt med en anden person for at holde skroggennemføringen på plads på ydersiden af skroget og forhindre det i at dreje, mens den anden person på indersiden af skroget strammer omløberen.

Fås i forskellige størrelser.

Pris fra
42,00 DKK
( 33,60 DKK )
Model/varenr.: 1068399

Dette værktøj anvendes til skroggennemføringer hvorpå der er en slangestuds. Man kan med fordel være 2 til arbejdet, hvor den ene står ude med værktøjet på hovedet af skroggennemføringen og sikre at den ikke løber rundt, samtidig med at man trykker ind på skroget, således at fugemassen presses godt sammen. Den anden person er inde i båden og spænder omløberen.

.Vi anbefaler Sika 291 eller gevindtape til montering af TruDesign.

18,00 DKK
( 14,40 DKK )