SIDE-POWER BOVPROPELLER OG HÆKPROPELLER 12/24V
Side-Power pakkerne indeholder det meste du skal bruge for at installere din bovpropel. Du kommer til at at mangle ledninger til dit batteri, installationsmaterialer til dit elarbejde, eventuelt et nyt batteri samt eventuelt skillerelæ, således at du styrer opladningen af dit batteri optimalt.

Du skal være opmærksom på, at der løber rigtig meget strøm ud til din bovpropel, hvorfor det er vigtigt du bruger de rigtige ledningsdimentioner. Er du bare det mindste usikker, så kontakt os endelig, eller rådfør dig med en anden fagmand. 

Her er 5 vigtig ting som Vi synes skal fremhæves ved en Side-Power Bovpropel.

Intelligent overvågning
Dette er Side-Powers patenterede relæovervågning, som er en del af alle Side-Powers kontrolsystemer. Det beskytter mod potentielle fejl som kan opstå i systemer med højt strømforbrug, samtidig som det beskytter mod eventuelle brugerfejl. Systemet indeholde flere meget vigtige sikkerhedsfunktioner som stopper thrusteren automatisk hvis relæet skulle komme til at låse sig. Giver meget høj sikkerhed i et DC strømsystem med stort strømforbrug.
 Forhindrer for hurtig retningsskifte på thrusteren for at beskytte motor og drivværk
 Overvåger relæfunktionen for at forhindre at relæet låser sig
 Stopper thrusteren automatisk hvis relæet skulle komme til at låse sig.

Q-prop™
De nye femblads specialpropeller er et resultat af over to års udviklingsarbejde og tusindevis af tests. De er designet for at reducere larm, samt opretholde den høje effektiviteten som Side-Powers fireblads propeller. Det har lykkedes os at reducere larmen væsentlig, og vi har også øget trykkraften for de fleste modeller.
 Reduktion af larm indtil 75%, målt under kontrollerede forhold
 Forventet reduktion af larm i ”normalinstallationer” på 20-40%
 Q-propeller tilgængelig for alle modeller bortset fra SH550
 Færdige opgraderingssæt er tilgængelige for de fleste ældre SP-thrustere

Forseglet og livstidssmurt gearhus
Gearhuset leveres færdig fyldt med olie af bedste kvalitet som aldrig skal skiftes eller efterfyldes. Akseltætningen er en højkvalitets aksialtætning som Side-Power er alene om at bruge i thrustere. Dette sikrer problemfri drift og usædvanlig lang levetid.
 Mekanisk tætning med overflader af keramik og karbon for lang levetid og vandtæthed.

Single Propel
En enkelt propel vil være det mest energieffektive system. Den kompakte konstruktionen passer til smalle skrog og er det perfekte valg for vores mindste modeller.
Dette system finder du på modeller med 20, 30, 40, 50 og 60kg trykkraft.

Galvanisk isolerede gearhus
Dette betyder at motoren og motorbraketten er galvanisk skilt fra gearhuset. I tilfælde af krybstrøm, eller en kortslutning, vil gearhuset, og alle dele af thrusteren som er nedsænket i vand, derved være beskyttet mod tæring.
 Galvanisk skille opnås ved at benytte foringer af kompositmateriale rundt gearhalsen og rundt fæstebolte. Mellem motor og drivaksel på gearhus benyttes en fleksibel kobling i gummi.
 Kun tilgængelig på DC elektriske thrustere med fleksibel kobling