Axiom kan udvides, så dens funktioner kan forøges efter behov. Den understøtter hele Raymarines spektrum af tilbehør, herunder
Quantum radar, CHIRP ekkolod, termiske FLIR-kameraer, integration af lyd, instrumenter, kameraer og Evolution autopilot. Standard Wi-
Fi og Bluetooth forbindelse gør det muligt at forbinde til de nyeste Raymarine apps til tablets og smartphones

Model/varenr.: 5360-7001

Axiom 7 er den nye kortplotter serie fra Raymarine. Den har en moderne multifunktionsskærm som kan kobles sammen med det meste. Axiom 7 har et hurtigt og enkelt interface. Axiom kan udbygges så funktionaliteten passer dine behov. Den understøttes af hele Raymarines sortiment af tilbehør, som f.eks. Quan tomme radar, CHIRP Sonar, FLIR varmekamera, audiointegrering, instrumenter, kamerare og Evolution autopilot. Standardtilslutning til Wifi og Bluetooth giver adgang til de seneste Raymarine-apps til Ipads og smarthpones.Til Axiom 7, GPS medfølger monteringskit til hhv. overflade- og planmontering. Desuden medfølger monteringsværktøj, strøm-/datakabel og installationsbog.

4.350,00 DKK
( 3.480,00 DKK )
4.595,00 DKK
Du sparer: 245,00 DKK
Model/varenr.: 5360-9001

Et kraftfuldt nyt multifunktions navigationssystem fra Raymarine Med indbygget RealVision 3D™ sonar, det helt nye LightHouse 3 operativsystem og lynhurtig quad-core performance vil Axiom helt forvandle din tid på vandet.

Axiom kan udvides, så dens funktioner kan forøges efter behov. Den understøtter hele Raymarines spektrum af tilbehør, herunder Quan tomme-radar, CHIRP-ekkolod, termiske FLIR-kameraer, integration af lydsignaler, instrumenter, kameraer, og Evolution-autopilot. Standard Wi-Fi og Bluetooth-forbindelse gør det muligt at forbinde til de nyeste Raymarine-apps til tablets og smartphones.

Axiom kommer med sæt til montering på overflade og vippebeslag, monteringsdele, strøm-og datakabel og monteringsvejledning.

12.185,00 DKK
( 9.748,00 DKK )
Model/varenr.: 5360-914

aymarine Axiom PRO 12 S søkortplotter - multifunktionsinstrument med både touchscreen og knapper. Søkortplotter, og chirp fishfinder. Med netværksmuligheder til radar, nmea2000, WiFi mm. Leveres uden transducer.

Bemærk; Leveres uden transducer.

Med 1kW CHIRP ekkolod og Raymarine HybridTouch kontrol er Axiom Pro 12 den nye standard for alt-i-en multifunktionsdisplays. Med en lynhurtig quad-core-processor, en super lysstærk IPS monitor, og det smarte LightHouse OS giver Axiom Pro en flydende og intuitiv navigering.

36.645,00 DKK
( 29.316,00 DKK )
Model/varenr.: 5360-911

Raymarine Axiom PRO 9 S søkortplotter - multifunktionsinstrument med både touchscreen og knapper. Søkortplotter, og chirp fishfinder. Med netværksmuligheder til radar, nmea2000, WiFi mm. Leveres uden transducer.

Bemærk; Leveres uden transducer.

Med 1kW CHIRP ekkolod og Raymarine HybridTouch kontrol er Axiom Pro 9 den nye standard for alt-i-en multifunktionsdisplays. Med en lynhurtig quad-core-processor, en super lysstærk IPS monitor, og det smarte LightHouse OS giver Axiom Pro en flydende og intuitiv navigering.

23.510,00 DKK
( 18.808,00 DKK )
Model/varenr.: 5360-1201

Raymarine Axiom 12 “RV – er kompatibel med akterspejlsgiver.

Axiom kan udbygges, så funktionaliteten kan tilpasses dine behov. Den understøtter Raymarines komplette sortiment af tilbehør, f.eks. Quan tomme-radar, CHIRP-ekkolod, FLIR termiske billedkameraer, lydintegration, instrumenter, kameraer og Evolution-autopilot. Standardforbindelse til Wi-Fi og Bluetooth giver adgang til de nyeste Raymarine-apps til både tablets og smartphones.

24.450,00 DKK
( 19.560,00 DKK )
Prisvindende ydeevne
Axioms intuitive LightHouse 3-operativsystem, quadcore
ydeevne og innovative teknologier såsom ClearCruise
udvidet virkelighed, Quantum Doppler-radar og RealVision 3D har indbragt Axiom mange prestigefyldte innovationspriser inden for industrien.

Kan udvides
Forbind Axiom med radar, termiske FLIR-kameraer, instrumenter, Evolution-autopiloter og meget mere. Wi-fi og Bluetooth forbinder dig til LightHouse Apps og underholdning.
Axiom netværk passer perfekt sammen med Axiom Pro- og Axiom XLskærme, så du kan bygge et brugerdefineret navigationssystem, der passer til dine behov.

Indbygget ekkolod
Se under vandet på en helt ny måde med Axiom's tilgængelige CHIRP DownVision, SideVision, og RealVision® 3D ekkolod.
Axiom understøtter også højfrekvens- CHIRP og 600 Watt digitale ekkolod med dobbeltfrekvens. Alternativt er Axiom-skærme tilgængelige i versioner kun som GPS-kortplottere.
Hårdfør skærm helt i glas
Axiom fås i 7, 9 eller 12" for at passe til ethvert fartøj.
Axioms robuste skærm helt i glas er optimeret til nedsænket montage eller overflademontering og ser fantastisk ud ved ethvert ror.
Raymarines super lyskraftige LED skærmteknologi med optisk forbindelse giver uovertruffen synlighed både dag og nat.