HARKEN CARBO AIR BLOKKE – STÆRKE OG KOMPAKTE

Carbo Air Blocks er lillesøster til Harkens populære Black Magic linje, som er kompakte blokke der tåler meget høje funktionsbelastninger, der giver sikker trimning under alle vejrforhold.
Carbo Air Blocks med indbyggede kugleleler i Delrin har lav friktion, er pålidelige, lette og har høj styrke og effektivitet.

HIGH-TECH RÅVARER
Letvægt fiberforstærkede sideplader, tæt pakkede med langtrådet glasfiber erstatter de rustfri sideforstærkninger på Classic blokke.
De lange glasfibertråde er støbt i lag i længderetning, hvilket giver den høje styrke.

BÆRENDE KUGLELEJER
High load Delrin kugler ruller let i de skålformede lejeskåle, som giver maksimal bæreevne og de
flade sider minimal friktion sideværts – perfekt i disse små lette blokke.

29 mm CARBO AIR BLOKKE
Carbo Air kompakte blokke er ekstremt stærke og er særdeles velegnet til storskødeblok på små jollersom f.eks. Optimist, eller som letløbende kontrolblok på en hvilken som helst type båd.

40 mm CARBO AIR BLOKKE
Velegnet til fok- og storskødesystemer på high performance joller og som kontrol- eller trimlineblok på mindre kølbåde.

57 mm CARBO AIR BLOKKE
Superstærke blokke der har et meget bredt anvendelsesområde som skødeblokke til stor- og genuaskøde påf.eks. Yngling, H-båd og Drage.

75 mm CARBO AIR BLOKKE
Helt perfekte skødeblokke til mellemstore sejlbåde. De superstærke blokke har en funktionsbelastning på hele 550 kg. pr. skive.Tager op til 14 mm line (maks. 12 mm i klemmen). Patenteret 3-vejs lås af sjækkel: Parallel, tværstillet eller i frit roterende position.