Bio-Protect 2 dieseltilsætning

Pris fra
145,00 DKK
( 116,00 DKK )

Bio-protect 2 er et effektivt middel mod dieselbakterier som stopper og forhindre opvækst af bakterier i dieseltanken. Midlet er skånsomt mod motoren og påvirker ikke dens præstationer. Bio-protect er også bedst i test.

paymentlogo paymentlogo paymentlogo

Brugsanvisning til fritidsbåde og husbiler
Bio-Protect 2 kan tilsættes direkte i dieseltanken. Hvis det er små mængder der skal tilsætter bør den blandes med nogle liter diesel til at sikre at alt kommer ned i tanken. Kør derefter motoren så at det fordelse godt i pumper, filtre og ledningssystemet. Bio-Protect 2 behøver et døgn til at fuldstændigt at bekæmpe bakterierne.

Bio-Protect 2 anbefales at benytte som forbyggense middel for at slippe for fremtidig bevoksning af dieselpest i dieselsystemet. Tilsæt Bio-Protect 2 ved hver fjerde tankning samt optil vinteropbevaringen.

Forebyggende dosering
100ml dækker 500 liter diesel
250ml dækker 1250 liter diesel
500ml dækker 2500 liter diesel
Anvende dobbelt dosering første gang hvis dieslens kvalitet er usikker.

Behov af rengøring af tanken
Lav infektionsgrad - Rengøring er ofte ikke nødvendig inden du tilsætter Bio-Protect 2.
Moderat infektionsgrad - Rengøring er ofte ikke nødvendig inden du tilsætter Bio-Protect 2. Bakterierna elimineras men Bundaffaldet som bliver tilbage i systemet kan eventuelt sætte igen filter fremover.

Høj infektionsgrad - Findes der store mængder slam i tanken bør den rengøres for at udgå frekvent filterbytte. tilsæt Bio-protet 2 et døgn inden rengøringen så slipper slammet lettere.