1STM M 4/5/6

8.850,00 DKK
( 7.080,00 DKK )
Model/varenr.: 8M6007938

1st Mate - Sikkerhed ombord & tyverisikring
1st Mate er en revolutionerende forbedring af sikkerheden til søs, og sørger for at du og din familie altid kan føle jer sikre på vandet.
1st Mate har tre funktioner: ”Mand over bord”-overvågnings- og varslingssystem, nødsignalssystem og effektiv præventiv foranstaltning mod tyveri af båd og motor.
Ved hjælp af armbånd og FOB´s sørger 1st Mate for at motoren afbrydes og der sendes besked til alle hvis kaptajnen eller en af passagererne falder overbord. Vi Appen får du besked om nøjagtig GPS position og instruktioner til at genstarte motoren og vende tilbage til stedet hvor personen faldt i vandet.
Hvis kaptajnen er alene på vandet og falder overbord sender systemet besked til udvalgte personer i land med oplysninger om GPS position, tid og dato.
Yderligere er 1st Mate et tyverisikrings system som sørger for at du kun kan starte motoren hvis du er i besiddelse af dit armbånd eller FOB, eller at du på Mercury motorer med SmartCraft kompatibilitet, taster en startkode via Appen.
Kittet indeholder: Hub (computer), ledningsnet, vedhæng (FOB) til kaptajnen, armbånd til kaptajnen. Ekstra passager vedhæng (FOB´s) købes separat.

paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Der tages forbehold for fejl og ændringer i specifikationen
Varenummer 8M6007938
Mærke Mercury 1st Mate
Model 1st Mate kit (triple Quad, 5 eller 6 Mercury)