IMG 3363cover2a


Hos Dansk Marineudstyr ApS går vi meget højt op i at kun have produkter af høj kvalitet kvalitet og godt håndværk. Derfor vil vi gerne sætte fokus på nogle produkter som i den grad lever op til disse to krav.

EUDE Nautic-serien er produceret af det svenske firma EuroDesign. Serien indeholder flere forskellige modeller og størrelser, der alle er fremstillet af nøje udvalgt teak træ, for ikke at gå på kompromis med kvaliteten.

Hvorfor teak?

Teak er den mest holdbare af alle træsorter og rådner aldrig, pga. dens naturlige olier. Disse egenskaber har gjort at teak træ har været den foretrukne træsort til maritimt brug, igennem de sidste 300 år.

Af andre fordele kan nævnes:

  • Giver et smukt og luksuriøst udtryk
  • Holdbart og med lang levetid
  • Let at vedligeholde
  • Er resistent mod revner og vridning

Selvom teak er utroligt holdbart og slidstærk, så kræver det stadig en smule vedligeholdelse. Der findes mange forskellige produkter på markedet og vi anbefaler at du altid sikrer dig at du har fat i det rigtige produkt, inden du påbegynder behandlingen.

 

IMG 3370 20procent   IMG 3364 20procent   IMG 3373 20procent   IMG 3375 20procent


Vi kunne sagtens have skrevet flere rosende ord om dette produkt og vi kunne også have taget mange flere billeder, men vi synes næsten at du selv skal komme ned i butikken og se dem - det fortjener de.

Skulle du ikke have mulighed for at komme ned i butikken, så kan de også købes ved at klikke her


Vi håber at se dig i regionens største marinecenter!

Mange sommerhilsner fra,
/DMU Teamet