VETUS M4.45 - 42 HK med ZF sejldrev

78.700,00 DKK
( 62.960,00 DKK )
Model/varenr.: M4.45-SAILDRIVE

VETUS M4.45 - 42HK (ZF sejldrev) - leveres som standard med instrumentpanel typen MPA22BS2, fire fleksible motorophæng type KSTEUN75V og en olielænsepumpe.

Køb denne motor til kun 1358,- om måneden i 60 måneder? Læs mere om vores attraktive finansieringsmuligheder her eller ansøg direkte ved at klikke på logoet herunder.

paymentlogo paymentlogo paymentlogo

M4.45 ligger i den mere kraftfulde ende af den nye M-Line serie fra Vetus. Med sine 42HK er du garanteret en robust og stabil motor, som vil give dig mange timer til søs.

Nye Funktionaliteter:

- Servicedele som sikringer og relæer, brændstoffilter og slanger, impeller, oliepind og oliefilter er alle let tilgængelige. På alle M4 motorer er impelleren placeret på fronten for endnu lettere adgang.

- Ledningsføringen er forbedret for at give let adgang og ekstra sikkerhed.

- Alle M-line motorer er forsynet med elektrisk brændstofpumpe, aktiveret af tændingskontakten.

- Et nyt luftindtags filterhus dæmper luftstrømmen og formindsker induktionslydniveauet.

- Varmeveksleren i sig selv har 26 forbedringer inkl. Konstruktionsmateriale og overfladebehandling.

- Plasticfrontknappen forbedrer både udseende, men også sikkerheden.
Alle remskiver og remme er dækket, så det opfylder EC Machinery Directive.

- Frontmontere olie- og brændstoffiltre inkluderer et beslag og kan leveres som tilbehør. Gør service så bekvemt som muligt.

- Hvis højere lade effekt er ønsket, er alle M4 motorer designet med plads til en ekstra generator som tilbehør (Hvis en ekstra generator monteres bliver frontknappen ikke leveret)

- Sidst men ikke mindst, det vandkølede topdæksel reducerer ikke alene motorrumstemperaturen, det tjener samtidig som trin for at gøre det lettere at komme til motoren.