VETUS M4.45 - 42 HK med gear

63.995,00 DKK
( 51.196,00 DKK )

VETUS M4.45 - 42HK (med gear) - leveres som standard med instrumentpanel typen MPA22BS2, fire fleksible motorophæng type KSTEUN75V og en olielænsepumpe.

paymentlogo paymentlogo paymentlogo

M4.45 ligger i den mere kraftfulde ende af den nye M-Line serie fra Vetus. Med sine 42HK er du garanteret en robust og stabil motor, som vil give dig mange timer til søs.

Nye Funktionaliteter:

- Servicedele som sikringer og relæer, brændstoffilter og slanger, impeller, oliepind og oliefilter er alle let tilgængelige. På alle M4 motorer er impelleren placeret på fronten for endnu lettere adgang.

- Ledningsføringen er forbedret for at give let adgang og ekstra sikkerhed.

- Alle M-line motorer er forsynet med elektrisk brændstofpumpe, aktiveret af tændingskontakten.

- Et nyt luftindtags filterhus dæmper luftstrømmen og formindsker induktionslydniveauet.

- Varmeveksleren i sig selv har 26 forbedringer inkl. Konstruktionsmateriale og overfladebehandling.

- Plasticfrontknappen forbedrer både udseende, men også sikkerheden.
Alle remskiver og remme er dækket, så det opfylder EC Machinery Directive.

- Frontmontere olie- og brændstoffiltre inkluderer et beslag og kan leveres som tilbehør. Gør service så bekvemt som muligt.

- Hvis højere lade effekt er ønsket, er alle M4 motorer designet med plads til en ekstra generator som tilbehør (Hvis en ekstra generator monteres bliver frontknappen ikke leveret)

- Sidst men ikke mindst, det vandkølede topdæksel reducerer ikke alene motorrumstemperaturen, det tjener samtidig som trin for at gøre det lettere at komme til motoren.

Køb denne motor til kun 1262,- om måneden i 60 måneder? Læs mere om vores attraktive finansieringsmuligheder her eller ansøg direkte ved at klikke på logoet herunder.