VETUS M3.29 - 27 HK med gear

57.995,00 DKK
( 46.396,00 DKK )

VETUS M3.39 - 27HK - TMC40P Gearkasse 2:1 - leveres som standard med instrumentpanel typen MPA22BS2 og fire fleksible motorophæng type KSTEUN40A og en olielænsepumpe.

paymentlogo paymentlogo paymentlogo

Vetus M3.29 er med sine 3 cylindre og 27HK en indenbordsmotor i mellemklassen, i den nyeste M-Line serie. Som de andre modeller, har den gennemgået en design opgradering og fremstår nu endnu mere kraftfuld og stabil. 

Nye Funktionaliteter:

- Servicedele som sikringer og relæer, brændstoffilter og slanger, impeller, oliepind og oliefilter er alle let tilgængelige. På alle M4 motorer er impelleren placeret på fronten for endnu lettere adgang.

- Ledningsføringen er forbedret for at give let adgang og ekstra sikkerhed.

- Alle M-line motorer er forsynet med elektrisk brændstofpumpe, aktiveret af tændingskontakten.

- Et nyt luftindtags filterhus dæmper luftstrømmen og formindsker induktionslydniveauet.

- Varmeveksleren i sig selv har 26 forbedringer inkl. Konstruktionsmateriale og overfladebehandling.

- Plasticfrontknappen forbedrer både udseende, men også sikkerheden.
Alle remskiver og remme er dækket, så det opfylder EC Machinery Directive.

- Frontmontere olie- og brændstoffiltre inkluderer et beslag og kan leveres som tilbehør. Gør service så bekvemt som muligt.

- Hvis højere lade effekt er ønsket, er alle M4 motorer designet med plads til en ekstra generator som tilbehør (Hvis en ekstra generator monteres bliver frontknappen ikke leveret)

- Sidst men ikke mindst, det vandkølede topdæksel reducerer ikke alene motorrumstemperaturen, det tjener samtidig som trin for at gøre det lettere at komme til motoren.

 

Køb denne motor til kun 1146,- om måneden i 60 måneder? Læs mere om vores attraktive finansieringsmuligheder her eller ansøg direkte ved at klikke på logoet herunder.