VETUS Elektrisk Bovpropel PRO Fås i 7 str.

Pris fra
17.890,00 DKK
( 14.312,00 DKK )

Den nye BOW PRO er en kombination af den kendte serie af elektriske bovpropeller og den stille RimDrive. Dette har givet en ny og endnu bedre bovpropel som er endnu mere kraftfuld og stort set lydløs i drift. - Let at installere - Kulfri - ingen vedligeholdelse - 3 års garanti

(R) Evolution fra VETUS
Fuldt proportionelle thrustere med ubegrænset* driftstid

Revolution
BOW PRO thrustere er udstyret med gennemprøvet induktionsteknologi. Dette system gør brugen af ​​kulbørster forældet. Som følge heraf er buepropellen meget stille og har ubeggrænset* driftstid. Induktionsmotoren styres af VETUS MCV motorstyringen. Denne motorstyrede motorstyring kan håndtere både 12 og 24V, hvilket gør denne nye bovpropel egnet til næsten alle både

paymentlogo paymentlogo paymentlogo

.Udvikling
BOW PRO styres af en proprietær CANBUS-protokol. Der er to forskellige paneler til rådighed for denne bovpropel; et fuldt proportionalt grundpanel og et fuldt proportionalt panel med låse-funktion. Dette gør det muligt for båden at blive fortøjret uden brug af reb. At invitere passagererer ombord på dit fartøj har aldrig været så nemt. Evolution er at fortsætte på et sæt gode egenskaber, så der er ligheder med sine forgængere. Forblivne er de meget stille propellerblade og det strømlinede bagstykke. Eftermontering af en BOW PRO thruster er derfor utroligt let, da den nye motor er udskiftelig med hale og flange af vores thruster-serie.

*Din batteribanks størrelse er den eneste begrænsning

 

Vetus's bovpropeller fås i både 12 og 24V. Valg af størrelse, afhænger af mange faktorer. Har du motorbåd eller sejlbåd?. Hvilke krav stiller du til effekten, når det blæser kraftigt og der er ekstrem strøm?
 

Der er følgende tommelfinger regel vedr. valg af størrelse af bovpropel:

  • 18 til 28 fod = Bow25kgf
  • 21 til 33 fod = Bow35kgf
  • 28 til 41 fod = Bow55kgf
  • 30 til 43 fod = Bow65kgf
  • 35 til 50 fod = Bow75kgf
  • 40 til 55 fod = Bow95kgf
  • 45 til 65 fod = Bow125kgf

Hvis der er plads til eksempelvis et 185 mm rør, så anbefaler vi at du vælger den største bovpropel der passer til et 185 rør. Herved optimerer du krafterne, samtidig med at merprisen er forholdsvis lav. Vær dog opmærksom på, at såfremt du skifter en defekt gammel bovpropel ud med en ny, så skal du kontrollerer kabler, sikringer, hovedafbrydere m.m., hvis du går op i størrelse. Dette er EKSTREMT vigtigt, fordi du risikerer at den gamle installation ikke kan bære den strøm den nye og større bovpropel forbruger.