VETUS Bovpropel 25 Kgf 12 volt

9.395,00 DKK
( 7.516,00 DKK )
Model/varenr.: BOW2512D

VETUS 25 kgf bovpropellen, er en af de mest solgt bovpropeller, som er kendetegnet ved den høje ydelse, på trods af størrelsen.
Fremstillet ved hjælp af materialer af højeste kvalitet, for at sikre høj effekt og lang levetid. Egner sig bedst til både mellem 5,5 og 8,5 meter.

paymentlogo paymentlogo paymentlogo

VETUS BOW2512D er en overraskende kraftfuld og højtydende bovpropel, hvis man kigger på dens størrelse. Den velkendte høje standard, der kendetegner VETUS brandet, kommer virkelig til udtryk her, på trods af at det er den mindste bovpropel i VETUS sortimentet. Den høje kvalitet i både design og produktion giver ikke bare denne bovpropel en høj ydelse, men også et minimum af vedligeholdelse. BOW2512D har også den fordel, at den som en af de få på markedet, har en tunneldiameter på 110mm, hvilket gør det muligt at installere bovpropellen i mindre både, med forholdsvis lav vandhøjde.

Selve propellerne har fornyligt gennemgået en større opgradering, hvor VETUS, i samarbejde med det anerkendte hollandske MARIN laboratorie (Maritime Institute Netherlands), har optimeret både udformningen på propellernes bladprofiler, hvilket har ledt til mindre eller næsten ingen kavitation, men også til en endnu mindre lydsvag bovpropel. Derudover har man også formået at nedbringe forbruget med ca. 10%

Hvorfor bruge VETUS bovpropeller?

- Systemerne er lette at installere, suppleret med tydelig installationsvejledning på 10 forskellige sprog
- En enkelt propel skaber mindre turbulens i tunnelrøret
- VETUS unikke propellerbladsdesign minimerer kavitationsstøj
- Spiralgear minimerer transmissionsstøj
- Anvendelse af en fleksibel kobling mellem drev og motor eliminerer vibrationer
- Et strømlinet drev giver optimalt flow
- En stærk kunststofpropel eliminerer korrision og reducerer vægt og vedligeholdelse
- En ny serie topkvalitets betjeningspaneler har børnesikring, overophedningsbeskyttelse, automatisk frakobling efter 30 minutter og vandtætte paneler i henhold til IP66