Gummipakboks Ø 2" 70 mm

1.049,00 DKK
( 839,20 DKK )
Model/varenr.: 20500870

 

Gummipakboks, Gummipakdåse, Pakdåse, Pakboks, Black Jack, akseltætning, kært barn har mange navne. Vores akseltætninger er lavet i den absolut bedste gummikvalitet, NBR Nitril gummi. 

paymentlogo paymentlogo paymentlogo

 

Gummipakboks, Gummipakdåse, Pakdåse, Pakboks, Black Jack, akseltætning, kært barn har mange navne. Vores akseltætninger er lavet i den absolut bedste gummikvalitet, NBR Nitril gummi. Kvaliteten er derfor på fuld højde med diverse originale pakbokse, måske endda bedre. Pakboksen har naturligvis kraftige og syrefast rustfri stål spændebånd (Inox 316/A4). Med pakboksen følger fedt som skal tilføres inden montage, ligesom der medfølger en blå centreringsring som man trækker af når monteringen er færdig. Cenreringsringen er slidset op, således man kan afmontere den når akslen og pakdåse er monteret.  

Den ekstrem gode gummikvalitet, med dobbeltlæbe, gør, at gummiet er smidigt og gør det lettere at spæde tætningen op med vand når man skal trykke på den ved søsætning m.m.

Bemærk at denne type gummipakdåser er egnet til både der sejler op til 20 knob. Sejler man hurtigere risikerer man at pakdåsen suger sig tør for vand, hvorefter den vil vride sig om akslen og omgående gå i stykker. Dette er ret kritisk situation, idet der herefter kommer meget vand ind i motorrummet, og det kommer hurtigt. Sejler båden mere end 20 knob, anbefales det at man anvender de såkaldte "Vandsmurte pakdåser", hvor man tilfører vand til pakboksen eksempelvis via kølvand.