Ocean Signal ATB1 Klasse B AIS Transponder 5W SOTDMA 762S 02700

7.195,00 DKK
( 5.756,00 DKK )
Model/varenr.: sig-ATB1

Ocean Signal ATB1 Klasse B AIS Transponder med SOTDMA giver øget synlighed og sikkerhed til søs.
Den fuldt kompatible ATB1 klasse B SOTDMA AIS Transponder fra Ocean Signal er den seneste i en lang række vigtige sikkerhedsudstyr udviklet og fremstillet i England til maritimt marked.

paymentlogo paymentlogo paymentlogo

Designet som en hjælp til kollisionsbekæmpelse, giver den en betydelig fordel i navigationssikkerhed, der gør dit fartøj ses dag og nat, uanset vejret.

Dine fartøjsoplysninger som position, hastighed, kurs og kurs er fastslået automatisk og kontinuerligt ved hjælp af den imponerende interne multi-GPS-modtager til præcis global positionering. Med avanceret teknologi giver 99 modtager og 33 sporingskanaler den mest præcise indikation af dit fartøjs position til enhver tid.
Andre fartøjsoplysninger som fartøjs navn, kaldesignal, type og dimensioner samt MMSI overføres også automatisk fra ATB1. Disse oplysninger uploades til ATB1 via WiFi direkte fra Ocean Signals mobilapp eller hjemmeside. Når disse oplysninger er blevet uploadet, forbliver de gemt i enhedens hukommelse.

ATB1 modtager og fortolker også AIS-meddelelser fra andre AIS-udstyrede fartøjer inden for rækkevidde, som derefter sendes til navigationsudstyr, som kortplottere, laptops eller mobiler, der bruger ATB1s NMEA 0183-, NMEA 2000®-, USB- eller WiFi-udgange.

Ved hjælp af SOTDMA har denne Ocean Signal Class B-Transponder samme AIS-transmissionsprioritet som en klasse A-enhed, hvilket giver ekstra sikkerhed for, at der ikke vil være noget tab eller forsinkelse af transmission, selv i traffikerede områder.

ATB1 har også en hurtigere rapporteringshastighed og højere udgangseffekt end CSTDMA klasse B enheder. Den sender AIS-transmissioner hver 5. sekund i stedet for de maksimale to transmissioner pr. minut, og 5W udgangseffekt i stedet for 2W giver transmissionerne længere rækkevidde.

Et flerfarvet LED-indikatorlys på ATB1 signalerer enhedens driftsstatus. Denne ekstra sikkerhedsfunktion giver dig sikkerhed for at ATB1 har kontinuerlig AIS-transmission og optimal ydeevne. ATB1 har et slankt, men robust vandtæt design, med høj ydeevne og lavt energiforbrug.

Den er hurtigt og nem at installere og leveres komplet med ekstern GPS-antenne, hvilket betyder, at alt du behøver, er ​​en passende enhed (mobiltelefon, tablet eller pc) til at uploade dine fartøjsoplysninger samt en AIS/VHF antenne.

Øget synlighed til andre fartøjer (SOTDMA)
Enkel at installere og bruge
GRATIS brugervenlig mobil app til opsætning
Overordnet intern 99-kanals GPS-modtager
NMEA 2000®-tilslutning
WiFi, USB, NMEA 0183 og NMEA 2000® tilslutning
Leveres med ekstern montering GPS antenne