Yanmar 3YM20, (15HK) Indenbordsmotor

Yanmar 3YM20, (15HK) Indenbordsmotor

Yanmar 3YM20

3YM20
Kr. 64.995,00
redIkke på lager
Antal
stk.

Installationer og service

Lad os installere og servicere din Yanmar motor. Vi dækker Syddanmark, og installerer og servicerer Yanmar i Kolding, Yanmar i Fredericia, Yanmar i Vejle, Yanmar i Middelfart, Yanmar i Skærbæk, Yanmar i Haderslev, Yanmar i Årøsund, Yanmar i Esbjerg, Yanmar i Ribe, Yanmar i Tønder, Yanmar i Sønderborg, Yanmar i Aabenraa og Yanmar i Gråsten.

 

3YM20 Serien

IMG 3343  IMG 3338  IMG 3353
Yanmar, vel nok verdens bedste dieselmotor til lystbåde

Specifikationer (PDF-Fil)

Yanmar's 3YM20 er i virkeligheden en nedskaleret version af den populære 3YM30. Det er en af de få mindre Yanmar motorer men besidder samtidig den kraft som Yanmar er kendt for.


Som forhandler af Yanmar indenbordsmotorer kan vi tilbyde vel nok verdens bedste dieselmotor til de HELT RIGTIGE PRISER. Ring til os for at få dagsprisen, hvad enten du blot ønsker motoren, eller såfremt vores værksted skal forestå monteringen.

Yanmar's motorprogram er designet og produceret til moderne både, hvor der stilles store krav til brugervenlighed, økonomi, ydeevne, lavt lydniveau og driftssikkerhed. Det er disse faktorer, som har ført Yanmar frem til en ledende position på verdensmarkedet med en produktion på mere end 500.000 dieselmotorer om året.

 

IMG 3354

 

Bevar din båds værdi

Når din båd når en alder, hvor motoren trænger til udskiftning, eller du føler, at du har brug for flere kræfter, betaler det sig bedst at vælge en motor af et anerkendt mærke. Så er du og en evt. ny ejer også i årene fremover sikker på at kunne få service og reservedele. Den sikkerhed får du, når du vælger en Yanmar til din båd.