GARMIN ECHOMAP 42DV MED GT-20 HÆKTRANSDUCER

echomap42dv1

Nu fås Garmins mest kompakte plottere også med DownVü scanningsekkolod, som giver en nærmest fotografisk fremstilling af, hvad der findes under overfladen

010-01281-00

Kr. 2.999

1-3 dage

Antal
stk.

Garmin ECHOMAP 42DV, – det logiske valg i en mindre båd

  • Kontrastrig farveskærm med knapbetjening
  • Indbygget DownVü™ scanningsekkolod
  • Inklusive DownVü hæktransducer, GT-20
  • Indbygget 500 W (RMS) HD-ID™-ekkolod (4.000 W peak-to-peak)
  • 5 Hz intern GPS-/GLONASS-modtager
  • Holder med vippe-/drejefunktion og hurtig frakobling

echoMAP 42dv har 4,3-tommers farveskærm med automatisk justering af baggrundslys. Hurtig, højfølsom 5 Hz GPS/GLONASS opdaterer position, fart og kurs fem gange i sekundet, så din bevægelse på skærmen bliver mere glidende. 
Den understøtter også Minn Kota® og MotorGuide® elmotorer med integrerede transducere. Kabler monteres i holderen, så du lynhurtigt kan montere og afmontere din enhed, uden at skulle forbinde stik. Hæk- og elmotorbeslag medfølger transduceren.

Næsten fotografisk

Garmin DownVü™ scanningsekkolod giver et nærmest fotografisk billede ned til mere end 200 m under din båd.  Du kan tydeligt se strukturer, undervandsobjekter og fisk. Traditionelt Garmin HD-ID-ekkolod og DownVü scanningsekkolod er kombineret i én transducer. Der er også HD-ID-understøttelse af Minn Kota og MotorGuide elmotorer med integrerede transducere.

Kurs og position opdateret 5 gange i sekundet

echoMAP har 5 Hz Garmin GPS-antenne, som fem gange i sekundet opdaterer position, fart og kurs – det er fem gange hurtigere end en standard GPS. Det giver en væsentlig fordel, når du forsøger at navigere til et waypoint eller vender rundt i dit spor for at se nærmere på noget interessant. Desuden er præcisionen endnu bedre end normalt i kraft af kompatibiliteten med det russiske GLONASS-system. En kritisk lystfisker eller sejler vil opleve den nye GPS-modtager som en mærkbar fordel. echoMAP gemmer op til 5.000 waypoints.

Tag din echoMAP med dig

Når du er ude af vandet, er det nemt at holde din echoMAP godt beskyttet. Du behøver ikke rode med tilslutning og frakobling af kabler, fordi stikkene sidder i holderen. På den måde kan du lynhurtigt montere og afmontere din enhed, uden at skulle forbinde stik.

Kombiner med det rette kort

En markedsledende søkortplotter bør naturligvis kombineres med et markedsledende kort: BlueChart g2 Vision på havet – med blandt andet Garmins berømmede automatiske ruteberegning, 3D-præsentation og luftfotos over havne.