GMR™ 24 xHD Radome

gmr-24-xhd-radome

Garmins nye generation af 4 kW high-definition GMR 24 xHD radome kombinerer brugervenlighed med avancerede funktioner, som vi ellers kun kender fra Garmins åbne radarer. 

010-00960-00
Kr. 21.798,75
red Ikke på lager
Antal
stk.

En radar skal være pålidelig og nem at betjene i de situationer, hvor du har brug for den, og som altid gør Garmin selv avancerede funktioner så nemme at betjene, at du kan koncentrere dig om andre ting på din båd.

GMR 24 xHD har en smallere keglebredde, der laver et meget præcist billede med høj separation. De nye teknologier Dynamic Auto Gain og Dynamic Sea Filter justerer konstant i forhold til dine omgivelser, så du får den optimale ydeevne under forskellige forhold. Vælg mellem forskellige indstillingsprofiler, eller anvend manuel følsomhedsjustering. Anvendelse af Dual Range giver en fuldkommen uafhængig splitskærm med radarvisninger tæt på og langt væk i fuld 8-bit farve (afhængig af plottervalg); rækkevidde på 48 sømil. Der er mulighed for opsætning af "Send-ikke-zone", som beskytter områder bag radaren imod sendeeffekten, mens radarfunktionen fremad er komplet. Dette gør installationen mere fleksibel med flere monteringsmuligheder på din båd.

- 4 kW high-definition 24" radome
- Få xHD-ydeevne i lukket radar
- Ny dynamisk form for et flottere look og en bedre antenneydelse
- Ingen komplicerede brugeropsætninger, nem at installere og anvende
- Ny Dynamic Auto Gain og Dynamic Sea Filter justerer hele tiden til omgivelserne for en optimal ydeevne under forskellige forhold