VEU458S - Kattegat og Øerne

VEU458S

Garmin BlueChart G2 Vision - VEU458S (Kattegat og Øerne)

010-C0802-00
Kr. 1.498,75
red Ikke på lager
Antal
stk.

Premium kortlægning og grafikfunktioner

  • Detaljerede søkort, i vector objektorienterede data, afledt af stats og private kilder for at give havneoversigter, dybdekonturer, navigationshjælpemidler, tidevand og strøm i en problemfri kortpræsentation
  • Tonede dybdekonturer og tidevandszoner med spotdybder
  • Luftfotos af havne, marinaer, broer og andre sø- og landemærker og realistiske "syn fra rummet" højopløsnings satellitbilleder
  • Verdensomspændende dækning, tilgængeligt i regionale udsnit
  • 1 fod HD konturer giver mere akkurate konturer, en mere præcis skildring af bundens struktur for forbedrede fiskeri diagrammer og navigation i sumpe, kanaler og havne
  • Patenteret Garmin Auto Guidance 3.0 teknologi giver nu mulighed for at give rute guidning til principielt enhver tilgængelig destination på vandet

Baseret på standardfunktionerne i BlueChart g2 leverer BlueChart g2 Vision førsteklasses kortlægning og grafikfunktioner.

Sæt et BlueChart g2 Vision-kort i SD™-kortstikket på din kompatible Garmin-plotter for at få en imponerende udvidelse af dennes kortlægningsfunktioner.

En ny verden med Auto Guidance

Auto Guidance

Ved at tilføje et BlueChart g2 Vision-kort til din kompatible plotter kan du få fordelen af den patenterede Garmin Auto Guidance-teknologi. Indtast den position, du vil sejle til, så søger Auto Guidance øjeblikkeligt i de relevante kort for at oprette en sikker rute, der er særligt egnet til din båds størrelse. Auto Guidance leverer en visuel rute, der undgår lave broer, lavt vand og andre kortlagte forhindringer. Dette giver dig mulighed for at sejle til din destination med fuldstændig ro i sindet. Men Auto Guidance bliver endnu mere fantastisk, når det kombineres med et Garmin-autopilotsystem. Aktiver din kompatible autopilot for at følge Auto Guidance-ruten, så holder du automatisk kursen.

Få bedre udsyn

Satellitbilleder i høj opløsning forbedrer kortafbildningerne og giver uovertruffen situationsbevidsthed, så du kan navigere med en tydelig, bevægelig kortrepræsentation af din båds position. Det er den mest realistiske kortlægningsvisning, Garmin nogensinde har tilbudt på en plotter.

 

Auto Guidance søger i alle relevante kort for at oprette en rute, din båd rent faktisk kan følge - en, der undgår forhindringer, lavt vand, bøjer og andre hindringer.

Fisketilstand

Navigationstilstand

Billeder i høj opløsning med overlejrede navigationskort giver sejleren en realistisk visning af hans eller hendes omgivelser.

Krystalklare luftfotos viser et utroligt detaljeret billede af mange havne og marinaer.

MarinerEye-visning leverer et 3D-billede af det nærmeste område, både over og under havoverfladen.

FishEye-visning giver et 3D-billede af havbunden fra en synsvinkel under havoverfladen

Få den bedste visning

BlueChart g2 Vision-data giver dig mulighed for at vælge ægte 3-D MarinerEye-visning eller FishEye-visningsperspektiv til dynamiske visninger både over og under havoverfladen. Auto Guidance-teknologien foreslår de bedste ruter.

Luftfotos af havne, marinaer, vandveje og kystveje hjælper dig med at få "det store perspektiv", når du er ude på vandet.